Dagen derpå....
Før start, skulle jeg lige ordne verdens-situationen, med min mor i røret, og samtidig kunne hun lige give mig lidt støtte med på vejen - det er altid rart.
Midt i billedet, står jeg og forbereder mig til, at gennemføre en milepæl i mit liv - min løbetræning skal nu vise sig, om det har været slidet værd - skal lige drøfte det sidste med mig selv inden start - sekunderne tælles ned - mavepinen tager til.....


Jo jo, der er tid til, at vise lidt overskud, så stort er hullet i maven heller ikke..., men tiden tæller ned.... og starten går ikke længe efter....

Så blev det overstået og jeg gennemførte 2 ud af mine 3 mål - at gennemføre, at løbe hele vejen, men ikke den sidste med, at komme ind under 2 timer desværre, men jeg er både stolt og glad - 2 timer 6 minutter og 37 sekunder skulle det tage, at genneføre 21,1 km.
Jeg har, fået lidt lækkert med fra boderne i målområdet - boller, vand, engeridrik og chips... de var iøvrigt rigtig gode uhmmm, og det var tiltrængt. Men glad og meget tilfreds, kan turen tilbage til Horsens forløbe, med en masse dejlige indtryk fra turen og en kæmpe oplevelse og sejr rigere. Jo fantastiske oplevelser - gør livet rigere.

Kommentarer