I haven på landet....

I haven på landet, hos mine forældre - min kæreste, min lille dreng og jeg, hyggede os nogle timer, hos mine forældre, der bor på landet. Mens vi var der, træk himlen sig sammen og blev gråsort i farverne og så begyndte det, at regne, tordne og lyne.... jamen er det ikke bare så super hyggeligt - elsker når det tordner og regnen bare plasker ned i stride strømme, det er hygge....havde taget nogle af de lækre Napoleonshatte med, som jeg lavede for nogle dage siden. Da regnen stoppede, gik jeg en lille tur i haven og fik taget følgende billeder....


Hundens vandskål står så fint, blandt bellis, mælkebøtter og græs.... og et par blade fra en blomst, ligger og pynter på overfladen....Elegante små regndråber er landet på en lille bellis, som stadig står rank efter en silende regn.....Synes bare det er så flot....
En lille frø, var på tur gennem det våde græs, da den tog sig et lille hvil mellem græsstrå og blade....En flot gul mælkebøtte, strækker sig efter regnen og 2 små bitte fluer, har gjort stop, helt ude på spidsen af den gule blomst øverst til venstre - de kan være svære, at få øje på....En greb, står solidt plantet i bedet....Et rusten søm i væggen og greben ved siden af.... synes det er lidt hyggeligt....

En rigtig dejlig søndag....

Kommentarer