Mit første halvmarathon....

Udstyret med flasker, løbetøj og musik i ørene, så skulle jeg være klar, til at løbe mit første Lillebælt halvmarathon 2011.... pyeha det bliver nok hårdt, men også sjovt og dét skal det være.
Jeg havde en prøvetur, med fyldt flasker, og det gik faktisk rigtig godt og flaskerne ''hopper'' ikke op og ned, når jeg løber, så det er fantastisk - er det mon kun mig, der kan se det fantastiske i det.... tsk tsk tsk. Der skal ikke være noget, der sidder i vejen eller irritere, for så bliver det en lang tur og der er jo ingen grund til, at gøre turen unødig længere, end den allerede er. Skal gøre mit bedste, og håber jeg kan komme ind på 2 timer, og gerne under, men det må jeg skrive mere om, når jeg har overstået endnu en milepæl i mit liv. Fantastiske oplevelser - gør livet rigere.

Kommentarer