Bøf, marinerede kylligefileter, asparges med bacon og dressing

Det er vist et stykke tid siden jeg har udgivet et indlæg, men der har været lidt at se til. Lille manden er begyndt, så småt med, at komme i dagpleje - og det er noget han godt kan lide, så er det bare mig der skal vænne mig til det - det kommer, men det varer lidt. Han er glad for, at være der så det betyder jo bare, at han er helt parat til, at komme lidt mere ud for sig selv.... hvis man kan sige det om den lille dreng. Det er dog rigtig dejligt, at blive mødt med et stort smil og en dejlig krammer, når jeg/vi henter ham, så er dagen reddet - dejligt.
På grund af varmen, det sidste stykke tid, har vi ikke fået noget specielt, at spise til aftensmad, men lidt er det dog blevet til, den anden aften blev det til denne blandede ret. Jeg skriver fremgangsmåden efter alle billederne.


Kyllingefileterne venter på marinaden....De får lov, at hvile lidt....Bøfkødet blandes....Formes til bøffer - der er 2, men ved godt det ser ud som om, at det er en stor bøf....Asparges med bacon....Den færdige ret....

Bøf, marinerede kyllingefileter, asparges med bacon og dressing

2 personer

Kyllingefileter
olie
Allround krydderi

Oksefars 3-7%
søde røde snackpebre
feta
tabasco
salt og peber

Asparges
bacon

Tomater på stilk

A38
Ketchup

-Kyllingefileterne befries for den hvide sene, der sidder midt i kødet. Jeg gør det altid, det har jeg det bedst med. I en frysepose hældes der olie og Allround krydderi i og kyllingefileterne tilsættes - det hviler lidt.
Imens forberedes bøfferne. Kødet blandes med letsmuldret feta, finthakkede søde røde snackpebre, tabasco, salt og peber - og formes til bøffer.
Aspargesene knækkes i stilken, hvor de selv giver efter. Tag 3 asparges og vikel 1 skive bacon rundt om, og de er klar til, at blive stegt.
Tomaterne skylles forsigtigt, så de ikke slipper stilken, det ser så flot ud, når de sidder der.
Bøfferne og asparges lægges på hver sin pande og steges, når det har stegt lidt, steges kyllingen for sig selv og tomaterne lægges på panden med asparges, for at få lidt smag fra baconen.
Mens det hele steger, så laves dressingen. Ret simpel, bland A38 og ketchup, efter din smag.
Når det hele er færdigt, anrettes det på tallerkener og uhmmm....

Velbekomme....

Kommentarer

 1. UHm, det ser godt ud - og sikke en luksus både at få kylling og bøf :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hejsa Birthe,

  Ja, der var lidt blandet på menuen den aften :D

  Knus Rikke

  SvarSlet

Send en kommentar