Fyldt kalkunbryst med tomatsalat - min version

Det er så længe siden, at vi har fået fyldt kalkunbrust, det er lækkert og smager rigtig godt. Så vi blev enige om, at det helt klart var det vi skulle have til aften. Jeg skriver opskriften, som jeg lavede den, efter alle billederne.Her er alle ingredienserne til fyldt kalkunbryst....Kalkun brystet klar til at blive fyldt....

Løg og flødeost skal blandes....Lidt persille og purløg ( fra haven ) hakkes fint....Det hele blandes....Fyldes i kalkunbrystet....Bacon lægges over kalkunbrystet og er klar til ovnen....

Tomatsalat som tilbehør....


Blandes og trækker indtil servering....Det færdige kalkunbryst....Dagens ret....

Fyldt kalkunbryst med tomatsalat

4 personer.

1 hel kalkunbryst
1 pakke Buko light flødeost, neutral ( der kan med fordel bruges hvidløgsost )
1 finthakket løg
10 strimler bacon eller efter smag

tomater
1 fed hvidløg
finthakket persille
urtesalt og peber

kartofler og bearnaisesauce

-Kalkunbrystet pudses af og der skæres en lomme i kødet, så der er plads til fyldet. Løget hakkes fint og blandes med flødeosten. Kalkunbrystet fyldes med blandingen og der lægges strimler af bacon om, for at holde på fyldet. Det er nemmest, at lægge kalkunbrystet over i et ovnfastfad, inden det fyldes. Sættes i en forvarmet ovn på 200 grader i 50-60 minutter.
Imens laves tomatsalaten, som kun har godt af, at stå og trække. Tomaterne skæres i småstykker, og blandes med et fed knust hvidløg, urtesalt og peber.
Det hele anrettes og er klar til servering.

Velbekomme....

Her har jeg brugt frost kartofler og bearnaisesauce fra pakke, men det smager nu også godt og nemt i en ruf. Flødeosten burde være hvidløgsost, da den neutrale ikke har meget smag i sig, til denne ret. Der kan krydres med det krydderi, som man bedst kan lide, hvis man bruger den neutrale flødeost og eventuelt selv tilsætte hvidløg.

Kommentarer

 1. Uhmm, hvor ser det lækkert ud, Rikke!! :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hejsa Birthe,

  Tak for det og det smager ligeså godt, som det ser ud :D

  Knus Rikke

  SvarSlet

Send en kommentar