Hobbyrummet - hæklet slange

Jeg ville så gerne hækle et tøjdyr til min lille drengs 1års fødselsdag - og inde på nettet, fandt jeg opskriften på en fin lang slange, på denne side. Og jeg har været igang i nogen tid, men igår blev den færdig - jeg var ikke helt tilfreds med hovedet, men synes nu alligevel den er meget sød, selvom den ikke er helt som jeg troede den ville blive - tøjslanger skal være sådan lidt, I ved nok.... lidt lange og sjove, at se på.
Håber han bliver glad for den, for jeg har talt og talt og talt og læst og læst og læst, da det er første rigtige projekt, men at skulle tage ud og ind og alt det der. Den er fin, og det er ikke sidste gang jeg har hæklet noget til ham.
Inde på denne side, er der masser af hjælp, til både hækle- og strikketeknikker og videoer, som viser hvordan man skal gøre, hvis tvivlen melder sig..... og jo jeg har været inde og lure og lære. Kig ind, der er mange gode fif.

Fremgangsmåde efter billedet.


Ja den ser slet ikke farlig ud og det er den heller ikke, selvom den er over 2 meter lang....

-Mange forskellige farver af bomuldsgarn, og jeg brugte hæklenål nr. 3. Alle stykkerne er ca. 20 cm lange, og da jeg synes den var lang nok og farver nok, så hæklede jeg hovedet.
For, at kunne se opskriften, så skal man være medlem af rokken.dk, ( af samme grund har jeg ikke skrevet opskriften ), men det kræver ikke så meget, og der er masser af inspiration derinde ( Slangen findes under kategorien: tips og opskrifter - ihhh det er for børn - bamser og andre krammedyr - side 2 nederst, dér finder du slangen ).
Jeg syede en lang pose af stof, som skal være inde i slangen, og fyldte krøyerkugler ( flamingokugler ) i, så den stadig er lidt løs, at røre ved, og så den kan snoes sammen. Hovedet er fyldt med stofrester, og jeg viklede en strømpe om, for at få hold på det og fik det surret sammen med en snor, så skulle det nok kunne holde.

Et hyggeligt projekt. Det er så dejligt, at have noget i hænderne og give sig til, synes det er super hyggeligt. Jeg er ikke så dygtig endnu, men skal igang med nogle flere projekter, og så burde jeg nok også færdiggøre, nogle af dem jeg er ved lige nu. Det er blandt andet et sengetæppe, jeg har været i gang med længe længe, det er også hæklet i ét stykke, så det er ret stort og ret varmt, at sidde med.
Så er jeg også igang med, at hækle små håndklæder til brug i køkkenet, men der er jeg færdig med rimelig mange, så der er håb forude. Super hyggeligt.

Hygge i hobbyrummet....

Kommentarer

 1. Ej, hvor er den fin, Rikke!! Jeg tror jeg skal lave sådan en til den lille nye, som kærestens søster venter til november :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hejsa Birthe,

  1000 tak, ja den er vist blevet meget god :D Jeg er sikker på, at den lille nye, vil blive rigtig glad for, at du hælker en :D Og tillykke med det forresten, det bliver da spændende for dem og ikke mindst Jer :D skønt :D

  Knus Rikke

  SvarSlet

Send en kommentar