Endnu en lækker kage

Så kom dagen, hvor min kæreste har rundet 20 år..... altså i firmaet he he he - 20 års jubilæum, det er flot og det skulle fejres ved, at jeg lavede en kage til hans arbejde, med firma logo. Fremgangsmåden kan findes her, både på fyldet og kagebundene.


Disse farver er jo et skønt syn, hver gang....Her er det færdige resultat, og det er blevet rigtig godt - min kærestes kolleger synes den var super god, så det var jo rart, at høre.

I grundejerforeningen, skal legepladsen indvies på et tidspunkt, så skal der nok laves en kage, og jeg ved allerede hvordan den skal se ud. Jeg skal nok lægge billeder ind, af legeplads-indvielses-kagen, når den er lavet og sikkert allerede spist, på det tidspunkt den når denne blog - skal nok tage billeder inden....

Velbekomme....

Kommentarer

 1. En eller anden dag må jeg lære mig selv IKKE at kigge på kagebilleder lige inden sengetid - det ender med, at jeg en nat får ædt min hovedpude :-D

  uhm!

  SvarSlet
 2. Hejsa ''Piske''

  He he he, det lyder som om du godt kunne lide, hvad du så ;) Men hvis du skulle æde din hovedpude, så vågner du sikkert med en lille fjer på he he he :D Sov godt ;)

  Knus Rikke

  SvarSlet

Send en kommentar