Hjemmelavede burgere - Bettelaus

Syntes det var så længe siden, vi havde fået hjemmelavede burgere, så vi fik handlet ind og der blev lavet nogle lækre burgere og med tilbehør, så mætter de bare rigtig godt, mums. Jeg skriver fremgangsmåden, efter billederne....


Burger med bøf, fritter og Jensens favoritsauce....Burger med kylling, fritter og Jensens favorit sauce....

Hjemmelavede burgere ( bøf/kylling ), fritter og hjemmelavet guacamole

2 pers.

2 grove burger boller - desværre ikke hjemmebagte
bøfkød
kyllingebryst
guacamole - hjemmelavet
mangochutney
bacon
revet ost
tomat
agurk
salat

tilbehør: pomfritter og Jensens favoritsauce.

-Pomfritterne sættes i ovnen, efter anvisning på posen. Favoritsaucen hældes op i en lille gryde, så den er klar til, at blive varmet op. Afpas det hele, så det er færdigt på samme tid.
Bræk nogle blade af salaten, eller skyld den - alt efter hvilken slags salat du bruger, om det er et salathoved eller blade. Baconen steges på panden, så den får en fin farve, kyllingebrystet, vi havde delt det på langs, så det ikke er så tykt i den ene ende, og bøffen blev stegt i fedtet fra baconen, det giver sådan en god smag.
Burgerbollerne varmes og flækkes - smøres med mangochutney, derefter salat, bøf/kylling, drys med revet ost, guacamole, bacon, tomat, agurk, smør evt. også den anden halve bolle med mangochutney/guacamole, sæt ''låget'' på og stik et trægrillspyd gennem hele molevitten, så den står fast og ser pæn ud ved servering - serveres med pomfritter ved siden og Jensens favoritsauce i en lille skål, til at dyppe fritterne i.
Du kan bruge hvilken sauce du har lyst til og komme det i burgeren, som du allerbedst kan lide, det er kun fantasien der sætter grænserne.

Velbekomme....

Kommentarer