Hjemmelavet agurkesalat, nem

Jeg elsker bare agurkesalat til kylling, uanset hvordan den er tilberedt, så hænger de bare uløseligt sammen. Jeg har fundet denne opskrift på denne side og den sværger jeg til hver gang, da den er super nem, at lave og kan laves kort tid før den skal spises. Jeg skriver opskriften, som jeg lavede den efter billederne....

Friske agurkeskiver....
1, 2, 3 færdig....


Hjemmelavet agurkesalat

2 personer

½ agurk
1 dl eddike
1½ dl vand
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 tsk tørret dild
4 spsk sukker

-Skær agurken i tynde skiver. Bland vand med eddike og krydderier og sukker. Læg agurkeskiverne i væden og lad den stå mindst ½ time før servering. Kan holde sig i køleskab en uges tid.

Så nem og lige til er det - det er noget helt andet end de traditionelt syltede agurkeskiver i glas, som man både kan købe og selv lave. Dette er bare så friskt og lækkert. Jeg brugt kun ½ portion agurk, da vi 2 voksne og en lille dreng - og han kunne også godt lide dem, trods den lidt sure, syrlige, søde smag, og jeg brugte den hele portion væde, og det var en helt ok mængde.

Jeg lod den stå og trække i ca 15 minutter og det var helt fint syntes jeg, så det kan man jo prøve sig frem med. Et ekstra plus ved denne opskrift er, at den kan holde sig så længe på køl, nemlig en uges tid.

Kommentarer

 1. Skulle måske gemme din opskrift, har et drivhus og det plejer at give rigtig godt.Hilsen Birthe

  SvarSlet
 2. Og så har du lige fået en ny fast læser , hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Fru Blå,

   Velkommen, hvor er det hyggeligt med endnu en fast læser, det er da bare så skønt. Dejligt, at du kan bruge opskriften, den er såååå nem og lækker uhmmmm. Ja, gem da opskriften eller besøg min blog igen og agurker fra drivhuset, de smager bare bedre :D
   Dejligt, at du kiggede forbi.

   Knus Rikke

   Slet

Send en kommentar