Halvmarathon 5. Maj 2012Så er den gal igen.... der er allerede gået et helt år... ja ok næsten, lige på nær 2 dage. Halvmarathon i Middelfart, Lillebælt, 5. Maj 2012. Her er det lige før vi kører mod Middelfart ca. kl 12.00 Lørdag middag. Vores lille dreng er hos mormor og morfar og hygger sig med dem og de glæder sig over, at skulle passe ham og forkæle ham hele dagen, så han er i trygge hænder.
Der er omkring 11.000 deltagere i løbet, så Middelfart myldrer med mennesker med løbetøj og vandflasker - der er en skøn stemning.
Vi står og venter på start og da nedtællingen strater, begynder sommerfuglene for alvor, at baske rundt i maven og kroppen er ved, at gøre sig klar.... så går starten og løbet er igang.... 21,2 km i delvis sol, overskyet og let blæsende vejr.... endelig i mål på 1.56.16 - dejligt at være på den anden side af målstregen igen og denne gang blev alle mine 3 mål opfyldt - at genneføre, at løbe hele vejen og at komme under 2 timer, optur hos mig og afslappet resten af dagen og aftenen.

Vores dreng, havde spist til aften, været i bad og kommet i nattøjet og klar til, at komme i seng - dejlig træt og glad, da mine forældre kom med ham. Dejligt at se både dem og Mads-Emil igen - en dejlig afslutning på en dejlig dag....

Gode oplevelser gør livet rigere....

Kommentarer