Iiiiiiiidag er det......

Idag er det bloggens fødselsdag..... hurra hurra HURRAAAAAA....


Så gik det første år, som indehaver af en blog og jeg synes da, at det er gået rigtig godt. Det er sjovt, at kigge alle de indlæg igennem, som man har lavet og set den udvikling både billeder og layout har gennemgået. Ikke at jeg er professionel overhovedet, men der bliver jo altid lavet lidt ændringer her og der, så man selv bliver tilfreds.
Jeg glæder mig til endnu et år, med mange opskrifter og lækre retter, boller, brød og kager mm og et kig i haven og i hobbyrummet - der skal nok ske mere på det felt.

Jeg vil gerne takke for alle de kommentarer jeg har modtaget i årets løb og jeg har været rigtig glad for hver eneste af dem. Det er dejligt, at I kan bruge noget af det jeg har lavet og at jeg kan give inspiraion videre. Håber I er med mig endnu et år og har lyst til, at følge mig og min blog, I skal være så hjertelig velkommen.

Med venlig hilsen

Rikke

Kommentarer