Bounty-bar med havregryn

Uhmmm, nu starter det så småt med konfekt og lækkerier. En kollega fra arbejde, havde lavet Bountybar og de smagte jo rigtig godt - jeg fandt en anden opskrift og den skriver jeg efter alle billederne....Havregryn og vanillesukker....Kokos tilsat....De tørre ingredienser er blandet....Kondenseret mælk tilsættes....Massen er blandet godt sammen....Delt i mundrette stykker....Så kan der serveres hjemmelavet Bounty-bar....Jeg har brugt denne kondenseret mælk....Bounty-bar med havregryn  ( Kornkammeret )

Antal: variere efter den størrelse du vælger at lave.

1 ds. kondenseret mælk
100 g havregryn finvalset
200 g kokos
½ stang vanille eller 2 tsk. vanillesukker
200 g lys chokolade

-Rist havregrynene på en tør pande til de er gyldne, 3-5 minutter.
Skrab kornene ud af vanillen eller tilsæt 2 tsk. vanillesukker og bland med kokosmel. Bland kokos og ristet havregryn godt sammen med kondenseret mælk og dæk det over og stil det på køkkenbordet i en ½ time - det kan også sættes på køl i en ½ time.
Jeg fyldte massen i en kraftig tyllepose og kunne efter en smule æltning, for at gøre massen medgørlig, trykke massen ud i passende stykker og formede dem derefter.
Jeg ville ikke have for store stykker, men derimod, mindre og lettere stykker. Du kan forme og lave Bounty-bar´ene i præcis den størrelse, du bedst kan lide.
Smelt chokoladen og dyp barrene deri. Sæt dem på et stykke bagepapir og lad dem tørre. Opbevar på køl i lufttæt beholder.

Barrene holder ca. 1 måned på køl.

Server til en kop kaffe eller som hjemmelavet snack til en hyggestund.

Velbekomme....

Kommentarer