Gløgg med masser af smag

Til 1. juledag skulle der også laves lidt gløgg, og jeg plejer at købe den billige gløgg i Netto, da den smager ret godt, hvis man liiiige selv tilsætter lidt lækkerier. Vi synes, hos os, at den helt hjemmelavede gløgg med rødvin og krydderier, er lidt for stærk, så vi beriger altid den billige og den bliver helt fin. Jeg skriver hvordan jeg lavede den efter billederne....Først der færdige resultat....Starter med krydderipose, lidt ekstra kanel og appelsin- og citronskiver....En pose rosiner og mandelsplitter og en god håndfuld hele smuttede mandler....De to kartoner med gløgg tilsættes og det hele varmes langsomt op....Gløgg - med masser af smag ( 8 pers. )

6 skiver appelsin
2 skiver citron
2 stænger kanel
1 pose gløggkrydderier, gazepose til krydderierne medfølger ( 20 nelliker, 1 tsk. muskatblomme, 3 stænger kanel, 1 stk. hel ingefær - den tørre slags )
1 pose rosin og mandelsplitter
1 god håndfuld smuttede hele mandler
2 kartoner gløgg

- Det hele kommes i en gryde og varmes langsomt op, uden at koge. Af denne portion bliver der 1 glas gløgg, alt efter størrelse, pr. person. Du kan selv justere på mængden, hvis der lige kommer ekstra gæster på besøg.

Gløggkrydderierne, er fra en pose, som jeg fik af en veninde, men man kan selv blande krydderierne. Muskatblomme er ikke pulver, men stykker, som der skal bruges i denne opskrift. Mener man kan få dem i Santa Maria krydderi serien.Velbekomme....Kommentarer