Lyskranse, hjemmelavede

Jeg har for et godt stykke tid siden, fået købt nogle fine træ lysestager fra Netto, og jeg synes de ville blive ekstra flotte, hvis der lige kom et par lyskranse på. Jeg fandt derfor på dette nemme tricks, til at få lidt ekstra pynt på stagerne....Sådan blev det færdige resultat, det er da smadderhyggeligt....
Sort jutegarn, har jeg snøret løs om pege-og langefinger, tror jeg snoede10 gange måske, men det kan du selv vurdere, hvor kraftige du vil have dem....
Der hvor de løse ender har krydset hinanden, binder du et par knuder, med et nyt stykke snor - klipper enderne af og gentager på modsatte side af kransen, så knuderne sidder overfor hinanden, så bliver kransen mere fast. Så er lyskransene klar, til at blive sat på lysestagerne....
Lidt utydelig, men tror du kan se hvor fint det er blevet....
Det færdige resultat  igen....God fornøjelse....Kommentarer