Madroulade med fyld

Vi har været hos vores naboer og fået noget rigtig lækket at spise. Det er en simpel, men velsmagende ret og der er til mange. Jeg skriver opskriften, efter billederne....Det færdige resultat....Dejen er pisket sammen....Pandekagen er ved at blive bagt....Færdigbagt pandekage....Smøres med guarcamole....Derpå skinke i strimler....Salat....Snackpeber, agurker og stegt bacon...Rulles sammen til en roulade....Den færdige madroulade....Madroulade med fyld - stor bradepande ( den fra ovnen )

4 æg
½ liter mælk
125g mel
salt og peber

Fyld:
guarcamole, skinke i strimler, salat i stykker eller skiver, agurker i skiver, snackpeber i skiver, stegt bacon og ellers hvad du synes og kan lide.

- Varm ovnen op til 200 grader. Alle ingredienserne piskes sammen, og hældes i en bradepande, som er dækket med 2 stykker bagepapir. Dejen er ret flydende, og det kan ikke undgås, at der løber lidt ind under, hvor bagepapiret mødes. Sættes i den varme ovn i 15-20 minutter eller til overfladen er gylden, og som du kan lide den. Lad den køle af, før du kommer fyldet på - og server derefter.

Min guarcamole: avokado, knust hvidløg, salt - du kan evt. tilsætte noget cremefraiche, men det er ikke nødvendigt, synes jeg. Mos avokado med en gaffel, kom knust hvisløg i og smag til med salt. Blandes godt og smøres på pandekagen.

Fyldet, som kan varieres i det uendelige, tilberedes og kommes på, ikke alt for meget, da rouladen skal kunne rulles sammen. Serveres, som den er eller med en cremefraichedressing med hvidløg og/eller nachos med revet ost.

Denne portion er nok til 5 voksne, du kan bare halvere portionen og hælde dejen i en mindre bradepande. Hvis der er noget til dagen efter, er det lækkert med en skive i madpakken. Smager også godt kold.


Velbekomme....

Kommentarer