Engelske pebernødder - 21. December

Så er der bagt pebernødder og uhmmm, hvor er de bare gode. Jeg har prøvet mange forskellige opskrifter på pebernødder, men synes bare ikke, at de har haft den smag, som jeg har søgt. Jeg fandt denne opskrift på Engelske pebernødder og de ingredienser, der skulle i tiltalte mig og derfor forsøgte jeg, at bage dem og det skulle du også gøre - de smager rigtig godt - kig med og lav senere....Sprød og lækker pebernød....Et sødt indslag fra Dansukker - lys sirup....Ingredienserne....Dejen før jeg lagde den på køl....


 
Mange bagte....
 
 


Og nogle få - tæt på....Engelske pebernødder
250g smør
250g sukker
1 spsk. lys sirup fra Dansukker
2 tsk. kardemomme
2 tsk. kanel
1 æg
440g mel
2 tsk. natron

-Jag blandede alle ingredienserne sammen, undtagen mel og natron, som blev tilsat, da det var blandet godt. Bland natron og noget af melet, hvis du nu ikke får bug for al melet. Da jeg først skulle bruge dejen dagen efter, så lagde jeg det i en pose og ind i køleskabet. Tog det ud i godt tid, før jeg skulle lave pebernødder. Rul dejen ud til en lang pølse, dej evt. dejen i 3 portioner, så der ikke bliver så meget at rulle - skær pølsen i passende stykker og tril kugler af dejen og læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Giv dem et let tryk, og bag ved 200 grader i 6-8 minutter, midt i ovnen.Velbekomme....

Kommentarer