Lakrids/appelsin- og Chili/chokolade marcipan (Odense marcipan) - 23. December

Jeg ville prøve noget af det nye marcipaner, som Odense Marcipan har lavet i år og det er marcipan lakrids og chili/chokolade. Det er nemt, at have med at gøre, trods chili/chokolade er lidt sværere, at blødgøre i hænderne, da chokoladestykkerne i marcipanen er store og de falder lidt ud, når man triller og ruller marcipanen - smagen er rigtig lækker. Kig med og lav senere....Lakrids marcipan, som jeg har pyntet med lakridspulver, og de små stritter der er, de skal være der, da de kommer fra lakridsrodspulveret....De få ingredienser....Lakridsmarcipan, æltes sammen med den fintrevne skal fra en økologisk appelsin....Rulles til kugler....Dyppes i hvid chokolade og pyntes med lakridsrodspulver....Denne brugte jeg, men du kan også pynte med lakridsgranulat....Chili og chokolade marcipan....Beklager billedkvaliteten, men det er denne jeg brugte....Rulles til kugler hvis du synes....Jeg havde en rest hvidt og mørkt chokolade, som jeg smeltede sammen....Stilles på køl og nydes snarest....

Et par hurtige og smagfulde konfekt, som kan nås i sidste øjeblik....Velbekomme....Kommentarer