Hjemmelavet is med lakrids og marcipan

Jeg har fået muligheden for, at afprøve Odense Marcipans marcipanmasse til hjemmelavet is, en med lakrids smag og en med marcipan smag. Kig med og lav senere....Et billede før prøvesmagning af isen....Pakkerne ser således ud....Sukker og æggeblommer....Lakridsen tilsættes....Æggesnapsen dufter skønt af lakrids....Fløden er pisket til bløde toppe....Den blandede masse er hældt i småforme med 250 ml i hver form....Lakrids- og marcipan is....Hjemmelavet is med lakrids og marcipan (Odense Marcipan - Sponsoreret indlæg)
6 æggeblommer ( 120 ml pasteuriseret )
100g sukker
1 pakke marcipanmasse med lakrids eller marcipan
½ liter fløde-Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt - rør marcipanmassen i, enten med lakrids eller marcipan smag. Fløden piske til bløde toppe, så den ikke er for stiv. Æggesnapsen med marcipanmassen blandes med flødeskummet og hældes i små forme eller en stor form og sættes i fryseren.

Det er nemt og smager rigtig godt. Lakrids-marcipanmassen kommer godt igennem, uden at være for overdøvende. Marcipan-massen er lidt mere anonym i smagen, og vil let kunne overdøves, hvis der kommer en sauce eller friske bær på.

Børnene vil nemt kunne være med til, at lave isen.


Velbekomme....Kommentarer