JULEN 2015

I ved det jo nok allerede - ja det er juleaften om 3 måneder - 3 måneder med spænding, forberedelser og hemmeligheder, jeg er så vild med julen og har altid været det. Elsker alt ved julen og da jeg var barn, hørte jeg julemusik og julesalmer om sommeren, ja så er man glad for julen og jeg er bare så heldig, at den glæde har holdt ved alle årene.

Julekalenderen 2015 på bloggen bliver præget af hjemmebagte, hjemmelavede, og hjemmebragte ting og sager og mundlækre hapsere - jeg glæder mig ihvertfald til, at vise jer hvad jeg går og pusler med før december, op til jul og i julen - hold øje og se med.

Jeg har taget et par stemningsbilleder idag og de kommer her....Nissen ved allerede hvor han skal tilbringe julen - sidder vagt på skohylderne og venter fint besøg....Synes bare det er så hyggeligt....Vi ses inden længe, så bliv og se med.

Kommentarer