Adventskrans - 1. søndag i advent

1. søndag i advent - så er vi igang med en skøn tid, jeg kan ihvertfald ikke få nok, af julen og alt hvad der hører med af, hygge, hemmeligheder og samvær. Jeg var i skoven idag og finde lidt til at pynte med - fik nogle grene, som jeg skal bruge senere og noget mos. Jeg har et par stemningsbilleder fra turen og af vores adventskrans. Se med og hyg dig....
Solen skinnede lige ind mellem træerne....
Der er så smukt i skoven....
Pinde og mos, så har jeg samlet lidt til at pynte med....
Adventskransen i år....
Synes selv den er blevet fin....
Nissen hygger....Håber du vil kigge med i julekalenderen jeg laver i år og nyde at se på billederne, læse teksten og måske lave noget af det, som jeg får lavet eller bare få nogle gode ideer - rigtig hjertelig velkommen og rigtig glædelig jul....

Kommentarer