16. December - Pynt af naturting og papir, hjemmelavet

Vi er en gå-turs-glad-familie og finder altid ting, at tage med hjem. Vores dreng er rigtig glad for, at lede efter og finde ting i skovbunden og andre steder og det er tit ting vi kan bruge til noget kreativt. Til min fødselsdag fik jeg en gave, som var pakket ind i noget flot julet papir og det kunne jeg også bruge til noget til hjemmet. Se med og lav senere...Det færdige resultat, med fjer og papir...Jeg brugte 2 rammer fra Ikea, sort pap, fjer fra naturen og flot gavepapir...Jeg klippede det sorte pap ud, så det passede ind i rammen og lagde fjerene på og det samme gjorde jeg med papiret, bare uden fjer, selvom det mønstrede papir også kunne være flot med nogle mindre fjer på.
Hvis der er mønster på papiret, kan det være en god ide, at forsøge at få mønstret til at ligge lige, så ser det pænest ud, når det komme i rammen.Fint resultat og det kan sagtens skiftes ud, så det passer til hjemmet, årstiderne og stemningen man ønsker at få frem...Rigtig god fornøjelse....

Kommentarer