3. December - Skoven som skatkammer

Jeg elsker mine gåture i skoven, både alene men også med familien - hele året rundt. Vi finder sjove dyr i skovbunden, kigger på dem og tager billeder af dem - vores dreng er meget interesseret i de seje dyr. Skoven og naturen bruger jeg til afslapning og stilhed - det er så skønt bare at nyde duftene, lydene og de fantastiske farver på alle årstider. I denne tid bruger jeg skoven som skatkammer og tager selvfølgelig kun det, som allerede ligger på skovbunden afbrækket eller faldet ned og så tager jeg også kun det jeg selv skal bruge - man kan jo altid komme igen.

Jeg har igen været på tur og samlede lidt mos og nogle grene, som jeg skal bruge til dekoration, som jeg vil vise på et senere tidspunkt. Se med og nyd stilheden....Lange skovstier....Lige på dette sted duftede det simpelthen så fantastisk, ærgerligt du ikke kan dufte med og samtidig kiggede solen forsigtigt gennem træerne....Grene og lidt mos til dekorationer - det kommer der mere om senere i denne julekalender...Velkommen og rigtig glædelig jul....

Kommentarer