4. December - Værtindegave, kagemix

Værtindegave, jeg kommer næsten altid med noget jeg selv har lavet eller købt noget og sat sammen til noget personligt, der passer til den jeg giver gaven til. Jeg havde tænkt på, at give en kage, som kagemix og ikke en bagt kage. Jeg har ikke rigtigt kunnet finde en egnet opskrift, som heller ikke har alt for mange ingredienser og fylder for meget. Jeg fandt så en opskrift, som jeg kunne bruge og den kommer her. Se med og lav senere....Starter lige med slut resultatet....Et højt sylteglas købt i genbrug for 30 kroner, der var også låg med....Kage-mix:
100 g mel
150 g brunfarin
50 g havregryn
1 nip salt
40 g hvid chokolade
40 g mælke chokolade
40 g mørk chokolade Det er da lækkert....Så fint....Alle ingredienserne hældes forsigtigt, lagvis, op i sylteglasset - gerne med en ske, så er det lettere at styre. Tryk evt. melet let med bagsiden af skeen.På et lille kort kan du skrive, hvad der ellers skal tilsættes og hvordan kagerne laves. (Det hele blandes med 75 g blødt smør og et, dejen formes til 12-14 små ugler og bages 8-10 minutter ved 200 grader). Bagpå kunne man skrive opskriften....Lukkes med et fint bånd og tape....Lukningen set fra anden vinkel....
Fin værtindegave, som skabte glæde, da modtagerne selv lige havde set noget lignende i et blad

Kommentarer