8. December - Pynt fra naturen

Jeg viste tidligere nogle billeder fra min tur i skoven, hvor jeg fik samlet noget mos og nogle grene. Hvad jeg skulle bruge grenen til, får du at se her. Se med og lav senere....Den fine stjerne hænger og pynter udenfor....6 grene i cirka samme længde....God snor skal der bruges - det kunne også være to farvet snor....Jeg lavede først en løkke omkring de to grene jeg ville binde sammen, tog derefter snor-enderne på kryds og tværs og sluttede af med en dobbelt knude, så det holder....Knuder og snor tæt på....2 trekanter er bundet og klar til at sætte sammen til en stjerne....De to trekanter bindes sammen, så stjernen har den form du synes....Den er så fin og pynter så flot. Den kunne godt beklædes med mos og der kunne sættes små juletræslys på den, det ville være rigtig fint....Rigtig god fornøjelse....

Kommentarer