13. december - Baby Nessie fra OTOTO

Jeg vil altså lige dele en lille fin gave med Jer, som jeg fik af min søde nabo til min fødselsdag. Jeg fik mange rigtig fine gaver af alle, men da jeg nu er te, såvel som kaffedrikker, så var denne gave lige noget for mig. Og den er super fin og sød i brug. En god gave idé til hende eller ham, der drikker te og ellers har alt. Se med og giv en hyggelig gave eller en sjov mandelgave....


Dette er baby Nessie, en te-si....


Jeg elsker en god Earl Grey og fik denne dåse i fødselsdagsgave....


Baby Nessie, kigger op over kanten, mens teen siver ud af hullerne i ryggen, mega sød....


Ingen Earl Grey uden mælk....Det var alt jeg havde at berette for nu, men der venter flere og spændende projekter lige om hjørnet, så hæng på og kig med i morgen....

Kommentarer