17. december - Hæklet flagranke

Der er bare noget hyggeligt over det hjemmelavede, uanset om det ikke ser hjemmelavet ud eller om det er unikt. Jeg kan ihvertfald godt lide begge dele. Jeg fik en flot hjemmelavet eller hjemmehæklet flagranke fra min søster til min fødselsdag og jeg er gået i gang med at lave en selv. Da jeg ikke er færdig, er de færdige billeder af den min søster lavede til mig. Se med og lav senere....Det flotte resultat, håber min bliver lige så flot....


Køber som regel garn, til små- og halvstore projekter, i Søstrene Grene. Jeg synes at farverne lige har den nuance jeg søger så det er helt perfekt....


Indtil videre er der blevet hæklet pænt mange 'flag' dog uden det hvide kors, men det kommer....


Startede med en lang tråd, til ophæng senere, hæklede 20 luftmasker, og de 5 af dem skal bruges til stangmasker, hækler 10 og hækler 5 rækker af de, du stopper med at hækle stangmasker, når du er oppe ved selve snoren, som 'flagene' skal hænge på. Man hækler af 'en' tråd.
Når det første flag er hæklet, laver du 25 luftmasker, for at få lidt afstand mellem flagene, de 5 af de 25 luftmasker, skal bruges til at lave 10 stangmasker i.
Håber du forstår hvad jeg mener....


Man kan lave flagene så store eller små man synes passer, der hvor de skal hænge....


Den er da fin....Rigtig god fornøjelse....

Kommentarer