21. December - Børnekunst på tallerken

Jeg synes, at vores dreng skulle have sit eget sæt bestående af 1 flad tallerken, 1 dyb tallerken og senere en termokop. Tænkte at han selv skulle male på det og er sikker på, at han synes det er meget sjovt, når han bliver større og engang voksen.
Måske vil nogen synes det nok lige er at gå 'over the top', men når der bliver dækket op juleaften, så har han også sit eget, det er da meget sødt.
Man behøver jo ikke bruge den type tallerken, som jeg har valgt, men alle hvide tallerkner kan bruges, det er bare at gå i gang. Se med og lav senere....


Han gik lidt over gevind, og synes selv han havde en fest med den blå tusch, den er da så fin....


Man kan købe tuscherne i flere farver, og er nemme at tegne med....


På bagsiden kan man så skrive, hvilken jul det er lavet og så navnet....


Tallerknen skal være ren og tør, inden man går i gang med at male på den. Når man har malet færdigt, skal den tørre i 4 timer eller til dagen efter, sættes i en kold ovn i 90 minutter ved 160 grader. Lad tallerknen stå i ovnen og blive kold, før den tages ud.
Tallerknen skulle nu være hærdet og kan tåle maskinopvask. Se nærmere på anvisningen af de tuscher du køber, der står det hele.

Jeg synes, det er smadderhyggeligt at kunne gøre gaver eller lignende personlige. Man kan bruge lige præcis det porcelæn, som man synes kunne være sjovt at have eller at give i gave.Rigtig god fornøjelse....


Kommentarer