23. december - Lidt nyt til boligen

I dag er det jo lille juleaften, og der er nok at se til en dag som i dag. Vi forbereder ænder og ordner de ting, der nu kan ordnes dagen før den store aften, så vi ikke skal stresse rundt for, at få det hele på plads. Jeg fik en overraskelse i går og den vil jeg vise Jer her og så hyggede jeg lidt i gangen med en stjerne....


Min kæreste kom hjem med denne flotte kabeltromle, som først lige skal tørre et par måneder, og så skal den ellers bruges til sofabord. Hvordan al dette kommer i stand skal jeg nok skrive om her på bloggen. Tromlen, skal reduceres i højden, så den passer til vores sofa, det bliver meget spændende at komme i gang  med. Den er super fed....


Jeg har købt en stjerne med lyskæde i Tiger, tror det det var, den blev stillet under et lille bord i gangen og lyser så fint derude. Pilea´en ser ud til at trives i lyset....Jeg har ikke mere på programmet lige i dag, men lur mig om der ikke kommer lidt nyt på til i morgen og flere ideér....Rigtig god fornøjelse....

Kommentarer