5. december - Juletur til Tyskland

I lørdags var vi en tur i Tyskland, både for at shoppe til jul og for at komme ud og se lidt andet, så det kombinerede vi. Vi har tit snakket om, at tage ned i Citti i Tyskland, da det eftersignende skulle være et rigtig godt sted. Vi fik også de tilbud vi nu gik efter, og derud over er priserne som alle andre steder og ikke meget billigere. Dog var jeg ret imponeret over de mange specielle ting, de havde på hylderne og deres øko eller bio afdeling var ret stor og alsidig og der var bare så mange lækre ting.
Fik også købt lidt lækkerier til hjemmet, se med og nyd billederne....


Juletræet var så fint og flot pyntet....


Sådan ser Citti ud udefra....


Et lille vue ind i centret....


Lækre kaffedåser og jeg glæder mig til at prøve kaffen i denne fødselsdags-og julemåned....


Lidt specielle og anderledes bøtter med Müsli og det glæder mig jeg mig også til at smage....


Callebaut chokoladepulver til varm chokolade, kan laves med moderat og intens smag, det bliver et hit tror jeg, uhmmmm....

Der findes virkelig mange flere lækre indpakninger på lidt specielle varer, og dem sparer man altså ikke lige penge på, men der er da mega flotte og dem måtte jeg bare eje.

Det er virkelig nemt at komme derned, da man bare bliver på motorvej E45 og kører faktisk lige derned. Det er altså et besøg værd, da der også er mange andre butikker i centret. Det er ikke sidst gang vi kører derned og handler....


Rigtig god fornøjelse....

Kommentarer