7. december - Hæklet armbånd

Jeg elsker at hækle og strikke, ikke at jeg er særlig god til at strikke, men det går nok endda. I øjeblikket er jeg igang med, at hækle et tæppe i ''bedstemor'' stil, det får i at se senere. Jeg har hæklet, indtil videre, ét armbånd i sort, men er sikker på, at flere føler efter i forskellige farver. Man kan hurtigt hækle et par stykker, hvis man skal i byen om aftenen, og lige manglet et ekstra anderledes twist. Se med og lav senere....


Det færdige resultat....Jeg har brugt almindeligt sort bomuldsgarn og bruger 2 tråde....


Laver luftmasker, så det passer til håndleddet, ikke stramt da det også skal kunne komme over hånden. Hækl kun 1 række. Se her.


Når længden for armbåndet er nået, hækler man videre med dobbelte stangmasker. Her hækles 2 rækker. Se her.


Når armbåndet skal lukkes, hæklede jeg enderne sammen først og derefter længden, så skulle formen blive rund. Mit armbånd blev fladt, da jeg først hæklede længden sammen og derefter enderne, men det er også flot, som det er.


Super fint og enkelt armbånd, til de mange fester der er i julen og på alle andre tidspunkter....Rigtig god fornøjelse....

Kommentarer