1. december - Juledekoration

Er jeg den eneste, der tænker ''hold da op, hvor gik november måned dog hurtigt''? Nej, vel det tænkte jeg nok, men hvor er det egentlig dejligt, at vi allerede er her igen. Det er 1. december og hele denne måned eller i hvert fald 24 dage frem, skal der hygges, bages, trilles, rulles, klippes, klistres, købes, handles og spises, er det ikke dejligt?
I dag, den 1. december vil jeg blot vise dig, hvordan min juledekoration til kalenderlyset ser ud i år. Det er ganske simpelt og kan laves på samme måde, men i mange udformninger, som du selv kan kreere. 
Rigtig hjertelig velkommen til dette års julekalender, bliv inspireret, få idéer og lav dem nu eller senere. Kig bare med....
En zinkspand/bøtte, mos, en mosbeklædt grangren, lille filt nissehue, små købe svampe og bog. Faktisk havde jeg også købt en fint bånd, som jeg bandt om zinkspanden/bøtten, men den fik jeg vist ikke lige med på billedet, men det ser også rigtig fint ud med båndet på.
Er ikke nået i skoven endnu, så derfor tog mine forældre mos med hjem, da de besøgte sommerhuset og lukkede det ned for vinteren.Rigtig god fornøjelse.

Kommentarer