10. december - Dekoration til havebordet

Havebordet står ude hele året, og det giver mig en rigtig god anledning til at kunne lave lidt fint derud til. Som regel har jeg lyng til at stå ved fordøren om efteråret, når man begynder at kunne købe dem i potter. Der står de indtil det bliver vinter, og pynten ved fordøren skal skiftes ud med lidt mere juleagtigt.
Billederne viser, hvad jeg bruger mine lyng til, når tiden kommer til det.
Se med og lav senere.
Den færdige dekoration til havebordet.
Jeg har et lille glashus, men andet og mindre kan bruges. I denne er der plads til 2 lyng, uden plastikpotten.
Jeg kommer de små juletræslys, til batteri, derned og pakker batterierne ind i en plastikpose, så der ikke kommer alt for meget fugt til dem, mens de står ude i al slags vejr.
Har nogle porcelæns-stjerner, der pynter fint foran og, synes jeg, giver en fin stemning af jul. Lysene er tændt hele døgnet, og først når de begynder at blive lidt matte i lyset, så bliver batterierne skiftet ud.
Så faldt mørket på og en smule sne var faldet.
Det ser fint ud med lyst i baggrunden.
Senere på aftenen begyndte det at sne mere kraftigt og jeg er sikker på, at det er et tegn til, at min fødselsdag i bliver en god dag.God fornøjelse.

Kommentarer