11. december - Tilbageblik på en dejlig fødselsdag

Jeg har haft den dejligste fødselsdag den 10. december. Da jeg vågnede lå min kæreste og vores søn ved siden af mig, det var så hyggeligt. De hentede gaver, fik sagt tillykke med fødselsdagen og jeg pakkede gaver op, med hjælp fra vores søn.
Hele dagen var fuld af gæster, først til morgenmad og senere som vores naboer til en kop kaffe og et stykke kage.
Her er nogle billeder fra en helt fantastisk morgen at vågne til, en dag med mange gæster og dejlig gaver og en eftermiddag og aften med hygge med naboer og afslapning.
Det er da det smukkeste vejr at fejre sin fødselsdag i.
Det hele er bare helt rigtigt
I fredags da vi var i Aarhus, købte jeg denne fine stage, som både er til et fyrfadslys og et almindeligt krone lys. Den er fra HAY.
Den er bare så fin og vældig dekorativ.
Dekoration til fødselsdagsbordet. Et højt gammelt sylteglas, en hyacint og et stofbånd med juletræer på.
Et lille billede fra fødselsdagsbordet.
Denne maskine laver den skønneste kop kaffe. Det var gaven fra min kæreste, og jeg er bare så glad for den. Den skal nok blive brugt.
Den bedste gave er denne fra vores søn. Han stod op om aftenen dagen før min fødselsdag og sagde, jeg har glemt at lave en tegning til dig, må jeg godt gøre det og selvfølgelig måtte han det. Det må ma da sige er betænksom. Tak min skat <3
Et afsluttende morgenbillede fra fødselsdagen den 10. december. Tak til alle gæsterne og tak for alle de fine fine gaver.En rigtig dejlig dag.
Kommentarer