4. december - Juletoget Bryrup-Vrads

Den årlige juletogs-tur fra Bryrup til Vrads og tilbage igen var vi på 1. søndag i advent. Vi stod op i god tid, og inden vi kørte fik vi varmet æbleskiverne, varmet vand til kaffe og kakao og pakket de småting, der bare får det hele til at gå op i en højere enhed. Vi hentede mine forældre, som glæder sig lige så meget til denne tur, hvert år, som vi andre gør.
Jeg havde min hjemmelavede julemarmelade med, og den opskrift skal i nok få senere på måneden. Det er en tur der bestemt er et besøg værd, hvis man er i nærheden af Bryrup.
Jeg vil her vise nogle af de billeder jeg tog på turen....
Det smukke gamle lokomotiv med damp og i den fantastiske natur.
Skinnerne som snor sig gennem landskabet.
Udsigt fra shelter-pladsen ned mod toget.
Lige et glimt af et shelter til højre i billedet og ellers bare en rigtig dejlig udsigt. Solen kiggede frem gennem træerne, og dagen var bare perfekt til hygge i skoven.
Vi hygger altid i et shelter, hvor vi får lidt æbleskiver, slik, småkager, kaffe/gløgg og kakao. Det er noget jeg håber, at vores søn vil tænke tilbage på og mindes med glæde. Jeg synes i hvert fald, at det er en rigtig dejlig tradition.
Og så lige det flotte lokomotiv igen.


Rigtig god fornøjelse....

Kommentarer