10. december - Fødselsdag

I dag er det min fødselsdag hurra hurra huurraaaaa det bliver bare en rigtig god dag. Det var også en rigtig god dag i går, da vi havde inviteret familien til fødselsdag. Jeg havde lavet 2 kager og dem viser jeg en af nærmeste dage.
Jeg har fået nogle fine gaver af familien lige fra gavekort, bøger (hækle/strikke), creme, blomster og slik, det har været så fint. En lang dejlig dag afsluttes i sofaen med julekalenderen med min kæreste og vores søn. Jeg viser lige et billede af dagens slik skål, som ikke blev tømt, skal jeg lige sige.
Se de lækre kager en af de nærmeste dage.
Tror virkelig ikke, at der mangler noget i denne skål....Nu vil jeg hygge mig og nyde min fødselsdag med julegave indkøb og hygge med min skønne kæreste og vores dejlige søn.


Rigtig glædelig jul.Kommentarer