11. december - Hækle og strikke bøger

Til min fødselsdag fik jeg 2 bøger, som er strikke og hækle bøger for begyndere. Jeg har hæklet i mange år og strikket i lidt færre år, men alligevel. Dog har jeg aldrig lært at strikke andet end ret og har ikke begivet mig ud i de helt store hækle mønstre, så lidt begynder er jeg vel.
Jeg vil rigtig gerne være god til det, både at strikke og hækle, men det må vente lidt med de strikkede uldne strømer og vanter. Jeg vil  lige vise de 2 bøger jeg fik.
Se med og bliv inspireret.
Disse 2 bøger glæder jeg mig til at se mere på og læge nogle nye tricks af, så jeg forhåbentlig med tiden kan blive lidt bedre til det der med at strikke og hækle.Fik købt nogle flere ruller lækkert bomuldsgarn i Søstrene Grene, så med bøgerne på plads er det bare om at komme igang og det glæder jeg mig til.Rigtig glædelig jul.

Kommentarer