21. december - Privat Kaffee, kaffebønner


Min kaffemaskine: EQ.5 Siemens - macchiatoplus.På denne lækre kaffemaskine brygger jeg kaffe i stor stil, både med og uden mælkeskum og lige fra mild til stærk....
Disse kaffebønner er købt i Citti i Tyskland. Jeg kværner bønnerne på mellem indstilling.
Til en café crème - normal styrke. Jeg mælk i kaffen efter brygning. På den måde er kaffen mild og har en rigtig dejlig og behagelig smag. Hvis der ikke er mælk i, synes jeg den er lidt for  kraftig for min smag. Jeg har aldrig været til sort kaffe, så det er nok derfor, at jeg synes den er bedst med mælk.

Dem jeg kender der er vant til at drikke sort kaffe, så synes de den smager rigtig dejlig. Normal styrke.

Til en café macchiato - normal eller stærk styrke - den bliver brygget med lækkert og blødt mælkeskum. Den kan sagtens drikkes ved stærk styrke og med det lækre mælkskum, så mildnes smagen.

Alt i alt en rigtig dejlig kop kaffe.
I en fin kop er nydelsen i top....Rigtig glædelig jul

Kommentarer