9. december - Lidt nyt pynt til huset

Ja, så er det tid til at se på lidt af det nye jeg i år har købt til huset. I Rema 1000 havde de nogle fine små træ juletræer lavet af pinde. De har så fine at jeg måtte købe én af hver farve. De var i sort, hvis og natur. Jeg har pyntet dem med julepynt fra Søstrene Grene og noget af det fine Maileg julepynt, jeg har fra tidligere. Synes de er blevet rigtig fine.
Se med og få inspiration....
Har her taget det hvide juletræ frem. Det pynter så fint også fordi det ikke fylder så meget, så det er nemt at finde et godt sted, det kan stå.
Fin snebold eller julekugle fra Søstrene Grene.
En snemand eller et futuristisk juletræ. Det fine julepynt fra Søstrene Grene, er rigtig pænt i år synes jeg, der er altid lidt kant på det de har og lidt anderledes end det, man kan få andre steder.Rigtig glædelig jul.

Kommentarer