1. december - Adventskransen i år

Nu er det snart jul og endelig  vi startet på julemåneden. Jeg er sikker på, at måneden igen i år vil byde på mange hyggelige stunder, dejlige gåture og masser af dejlige godter og lækker mad. Det er helt som det skal være. Årets adventskrans er i år meget enkel. Se med og du kan stadig nå at lave din egen adventskrans.Den færdige adventskrans....Kogler, ler, skål fra Netto og smukke lange røde lys....Bare fra en anden vinkel....Smukke kogler der har åbnet sig helt op og er enkel og fine i sit udtryk....I år - enkel, fin og ligetil....


Jeg glæder mig til, at kunne lave julekalenderen endnu engang. Jeg håber, at du vil følge med hele måneden også mellem jul og nytår.
Jeg har ikke været så god til at få lavet noget her på bloggen i årets løb, men det vil jeg også prioritere at få lavet i det nye år.

Rigtig glædelig jul.

Kommentarer