18. december - Ren afslapning.

Jeg trænger til et lille hvil og når jeg gør det, så gør jeg det allerbedst med en kop velbrygget kaffe med mælk og ild i brændeovnen. Synes jeg har haft meget om ørene på det seneste, dog har jeg fået klaret nogle af julegaverne på vejen hjem fra arbejde. Jeg tror faktisk, at mange andre også har fået den idé....julegaveindkøb efter arbejde, da der var rigtig mange ude på vejene.
Hjem og slappe af til en dejlig kop kaffe, lune fra brændeovnen og jule-afslapnings-jazz i højttaleren, så er jeg bare klar til hygge.
I disse dage op til jul, kan der være mange ting at nå, men det er også vigtigt, at du når at slappe lidt af og tage et hvil.Nååå, ja og lidt pebernødder - det har jo aldrig skadet nogen og slet ikke en kop kaffe.Jeg er en frossenpind, så denne varmekilde er bare uundværlig.Rigtig glædelig jul.

Kommentarer