21. december - Gaveindpakning

Jeg har pakket nogle af julegaverne ind i dag, så er jeg da lidt foran allerede. Det er som regel en af de ting, der bliver gjort klokken meget sent den 23. om aftenen, men ikke i år. I år skal jeg være lidt på forkant. Se med og bliv inspireret.Gavepapiret har jeg købt i Søstrene Grene. Farverne er bare så fine og jeg elsker disse nuancer. De runde kort er egentlig små julekort, men jeg har brugt dem som til og fra kort og synes faktisk, at de er ret søde.Gavebåndet er fra samme butik, men noget jeg har haft liggende, så lidt genbrug er der da i gaveindpakningen i år.De små mærker er også fra den ovenstående skønne butik og nogle, som jeg har købt sidste år. Brugte dem også dengang til at pynte på gaverne.Nåååå ja, så kom vores kat Anton - han sad så fint på en kasse, så han kom lige med. Han skal ikke pakkes ind eller gives i gave. Han skal hygge sig med gavebånd, papkasser og gavepapir juleaften - ganske som han plejer.Nu er juleferien begyndt og de sidste små ting, gaver og lignende skal lige på plads. Vi hygger allerede og starter vores juleferie med en fødselsdag og det bliver hyggeligt.

Rigtig glædelig jul.


Kommentarer