9. december - Husk hyggen

Min december måned er præget af mange tanker i mit hoved, da jeg har en mundtlig eksamen, der skal overståes før jeg føler, at jeg uden dårlig samvittighed kan hengive mig 100% til julen. Min kæreste og jeg tog os tid til en hygge stund og afslapning uden tanker på min eksamen. Vi tog ud og spiste frokost sammen og hyggede. Det var rart at komme lidt væk fra bøgerne, notaterne og mit 6 minutters oplæg en stund. Jeg nød det virkelig og vi havde nogle dejlig timer sammen. Det er vigtigt her i en, for nogen, stresset juletid, at slå kontakten fra, nyde øjeblikket og nyde at være sammen med den man elsker, når man giver sig tid til det. Det behøver ikke at være en frokost, men det kan lige så godt være en dejlig gåtur ved stranden eller i skoven, en lille madkurv/suppe og varme drikke for at holde en værste kulde fra hænder og krop.
Se med og tænk på, hvordan du får kontakten slået fra bare en gang i mellem.Lækker bruger med de sprødeste fritter og aioli uhmmmm. Derefter gik vi hånd i hånd gennem byen og kiggede i butikker efter et par julegaver eller to.Rigtig glædelig jul, med hygge og nærvær....

Kommentarer