Vintergækker i papir

Foråret er magisk, alt der før var gemt kommer op af jorden, pryder og pynter i hvert et bed i haven og alle steder, hvor forårs solen skinner - i år er ingen undtagelse og dog er alt helt anderledes. Corona-virus hærger hele verden og rammer hårdere i nogle lande end andre, selvom alle er ramt. Det er fuldstændig vildt, vanvittigt og uforståeligt og ikke mindst farligt, hvis den rammer dem, som allerede har en grundsygdom at leve med. Mon vi får en anderledes dagligdag, når Corona-virus har forladt vores jord igen, giver vi færre knus og kram, spritter vi oftere hænder og holder mere afstand end tidligere - det kan måske spare mange liv, hvis vi igen skulle blive ramt af en virus.
Jeg har dog midt i denne tid alligevel inviteret foråret inden for med disse fine vintergækker i papir. Jeg blev inspireret af et Instagram indlæg, men kan ikke huske, hvem der lagde det op - beklager.
Se med og lav senere, de er nemme og fine.Sådan ser det færdige resultat ud og den pynter fint på gæslinge-grenene.Redskaberne er en skalpel/hobbykniv og hvidt papir. Man behøver ikke tegne bladene op, da de gerne må være uens, men skarpe.Her kan man se forskellige former og længder på bladene.Fik alligevel lavet en del - de er så fine og lette.Her kan man ane en fin glasperle, bundet fast i en hvid sytråd. Tråd en perle, bind en knude, lad perlen glide ned på knuden. Tråd en nål og stik nålen gennem vintergækken og lad vintergækken glide ned over perlen og hæng den op i tråden.Vintergækkerne svæver fint omkring de malede æg og gæslinge-grene.Rigtig god Påske, når i kommer hertil. Pas godt på jer selv, hinanden, hold afstand og husk at spritte hænder.

Kommentarer