Brownie med hindbærskum

Vi fik besøg af mine forældre og jeg tænkte, at vi til dessert skulle have en lækker og fint pyntet kage. Jeg elsker brownie og laver den også normalt fra bunden, men da tiden var lidt knap, så købte jeg den pakke, som jeg har prøvet før. Jeg køber den i Netto og den koster ca. 30 kroner og synes bare, at den er rigtig god, hvis gæsterne er på trapperne. Jeg skriver opskriften efter billederne.Det færdige resultat, så fint et billede synes jeg....
Dette er pakken jeg har købt før og synes er ret god....

Kagen er rørt sammen og jeg brugte en bageform på ca. 22 cm i diameter....
Kagen er bagt og ligner nu lidt krøllet papir på toppen....
Hindbærskum på toppen af kagen....
Pyntet med brombær, jordbær, hvid chokolade og sukkerkugler....
Fint billede fra siden....Brownie med hindbærskum (pakke med brownie mix)
Se instruktionerne på pakken, blandingen skal tilsættes æg, olie og vand

Hindbærskum
300 g frosne hindbær
1/4 liter piskefløde
3 blade husblas
3 spsk. sukker

Pynt:
Brombær
Jordbær
Hakket hvid chokolade
Sukkerkugler, hvis du synes

-Når kagen er bagt, skal den køle af, sættes til side til den skal pyntes og spises. Den kan sagtens laves dagen før blot den pakkes godt ind. Jeg ville sætte den i køleskabet måske, den også kan pakkes ind og stå i stuetemperatur.
Hindbærene koges med sukkeret og 1 spsk. vand. Jeg siede ikke kernerne i hindbærene fra, men det kan man godt gøre dog er der ikke så  meget saft tilbage, så mængden af frosne hindbær skal øges. 
Husblas lægges i blød i koldt vand, når det er blødt lader du vandet løbe fra og kommer det over i den varme hindbær, rør rundt, så husblassen smelter. Sættes til side, til afsvaling. Når det har svalet af og er lidt køligere end lunkent, så kan du piske fløden til skum. Den skal ikke piskes stiv, men blot være blødt, så det lige danner toppe. Hæld den afsvalede hindbære over i flødeskummet og rør det sammen til en masse. Det skal ikke piskes, da flødes derved kan skille. Rør blot stille og roligt. Læg husholdningsfilm helt ned over blandingen og sættes på køl til det skal bruges. Kan også laves dagen før.
Anret kagen på et fad. Kom en stjernetylle i en tylle pose. Rør rundt i hindbærskummet, for at løsne det en smule. Kom det over i tyllen og dut toppe på kagen, Der er måske en smule til overs, det kan du servere til.
Skyl og skær jordbær i halve og kvarte, som du selv synes. Brombær kan forblive hele. Sukkerkugler i perlemors farve brugte jeg, men alle slags kan bruges. Dem lagde jeg tilfældige steder og de er fine.
Server kagen med en kop dejlig kaffe.Velbekomme.

Kommentarer