1. december 1. søndag i advent og afhentning af juletræ

Nu begynder det at dufte af jul og man kan mærke den let bidende kulde i hænderne, når man kommer udenfor, isen på forruden om morgenen og varmeapparatet i bilen kører på højtryk. Den 29. november var det 1. søndag i advent og dagen, hvor vi også plejer, at hente juletræ. En af traditionerne hos os og en blandt mange. Jeg skriver lidt til hvert billede. Og nu er første låge åbnet i julekalenderen 2020 her på bloggen.

Jeg vil nok nævne nogle firma navne, men jeg er på ingen måde sponsoreret af disse og det er helt egen fri vilje, at jeg nævner dem. 

Fantastisk flot stor kogle, dem købte vi 3 af i Plantorama Horsens, dem måtte vi bare have med - elsker kogler.


Vi købte juletræ på den gård, der hedder Elmegården og det ligger lige udenfor Horsens, på vej mod Vejle.... 


Der var mange fine kranse, som man kan købe og lægge på kirkegården....Fine juletræer og en lille butik med rigtig mange lækre ting og sager, vin, chokolade, pynt, hygge og varm gløgg som smagsprøve. Smagte både den hvide og den røde gløgg og det var virkelig lækkert. Her under følger der lidt billeder fra turen efter juletræ....


Da vi kom hjem igen, blev adventskransen lavet og den er meget enkel i år, men ikke desto mindre julet og hyggelig. Jeg har placeret den ovenpå et flot fad, som vores søn har malet i julegave for nogle år siden, den passer perfekt til adventskransen, og den blive godkendt af kunstneren selv....


Set oppefra....


Et julestribet bånd som sløjfe og man kan lige ane det andet bånd, som er med røde hjerter....


Rigtig glædelig jul og jeg håber, at du vil følge min julekalender og vil benytte dig af både opskrifter og idéer, som bliver lagt op.

Rigtig glædelig jul og god fornøjelse.


Kommentarer