16. december Lyskæder som pynt

 Til min fødselsdag fik jeg i værtindegave fra min søster en lyskæde, hvor lysene ligner stjerner, og nogle fine ophæng i blødt og fint stof. Lyskæden fandt jeg på skulle pynte på vores Maileg nisser (frivillig reklame og ikke noget samarbejde), som hænger på vores vægge og pynter i julemåneden. Jeg har taget billeder af nisserne og en enkelt Rudolf. Når lyskæderne hænger på nisserne, så kan se også bruges som vågelys om natten til vores dreng. En af nisserne hænger lige udenfor hans dør. Se med lige her.


De fine stofophæng, som allerede har fået plads på dørhåndtaget til gangen og på hjørnet af et billede, der hænger i gangen. Lyskæden, der ligner stjerner er bare så fin og det ser faktisk ret sødt ud, når lyskæden er tændt, når værtindegaven gives. Jeg blev i hvert fald glad - elsker den slags gaver....


Julemanden har den flotte stjerne lyskæde om halsen, og batteri-pakken er placeret i lommen....


Man kan lige ane, at der er tændte lys i lyskæden - tv´et stjæler lidt af lyset....


Adventsnissen har også gemt batteri-pakken i en af lommerne....


Endnu en kalender nisse denne er bare grå....


Sidst men ikke mindst har vi Rudolf. Han ser måske en smule dyster ud, men han hænger faktisk rigtig fint og er hyggelig at se på, når man går gennem gangen....Lidt inspiration til, hvad lyskæder kan bruges til. Både til at pynte på nisserne og ikke mindst om værtindegave, hvor lyskæden skal være tændt, når gaven gives. Har du en række nisser siddende i sofaen eller på ryggen af sofaen, kan en lyskæde, der slanger sig vej mellem nisserne også være ret hyggelig. Der mange muligheder, så det er bare med at finde på.


Rigtig glædelig jul og god fornøjelse og fantasi.

Kommentarer