5. december Fyrfadsstager i horn

En af de nye meget julede og hel års fyrfadsstager, som jeg har anskaffet mig i år er helt fantastiske. De er lavet af horn fra afrikansk slagtekvæg, der fulgte en lille note med stagerne, hvor dette var skrevet. De er virkelig smukke. Første gang jeg så stagerne var på Knudhule Badehotel ved Ry (reklame af egen vilje og intet samarbejde). Jeg blev straks fascineret af dem, da de hver i sær, havde deres helt eget lys. Jeg købte dem på Hornvarefabrikkens hjemmeside (reklame af egen fri vilje og intet samarbejde) og der er mange forskellige typer og produkter derinde. Fine fine ting. Se billederne herunder....


Smukke det er, hvad de er....


Set oppefra....


Så blev det lidt mørkere og stagerne ikke desto mindre smukke....Lidt inspiration og rigtig glædelig jul....

Kommentarer