6. december Selvforkælelse og hyggetur

Selvom vi ikke er kommet så langt ind i december måned endnu, så løber dagene afsted. Da vores søn skulle sove hos en kammerat besluttede vi os for, at tage ned i byen og spise på Bones (reklame for Bones af egen frie vilje og intet samarbejde). Det er længe siden, at vi har været ude at spise og hygge os, så det var rart at komme afsted. 
Jeg har også været til frisøren, så jeg ligesom er klar til de mange juledage og jeg får ikke tid senere på måneden. Min frisør Salon Marielyst (reklame for Salon Marielyst af egen frie vilje og intet samarbejde) er bare rigtig dygtigt til at klippe og ordne håret, selvfølgelig, men hun er også rigtig god til at skabe en dejlig stemning og får mig til at føle mig meget velkommen og næsten som hjemme. Det er vigtigt her i december måned, hvor man har travlt med mange gøremål, at man ikke glemmer hinanden og at man tager tid til at slappe af og forkæle sig selv. 
Se billederne fra vores hygge og selvforkælelses weekend lige her....


Pepsi Max må det til....


Der var styr på afstand og afspritning - alt blev sprittet af, når gæsterne forlod pladserne....


Lige hvad vi trængte til....


Før-billede hos frisøren - ja det trænger....


Nydelse undervejs - cappuccino  med karamel, det er forkælelse....


Det færdige resultat....


Jeg er så tilfreds med det fine resultat - nu er jeg klar til at gå julens fester/sammenkomster (Corona-venlig)....Giv tid til hinanden og ikke mindst et pusterum til dig selv og rigtig glædelig jul....Kommentarer