1. december - Nyt julepynt

 Er jeg den eneste eller er vi flere, der tænker, at tiden fra sommerferien og til nu er fløjet af sted? Jeg synes, at det er gået ret hurtigt og pludselig er vi her igen 1. december, men det er jeg nu slet ikke ked af - tværtimod - det er super hyggeligt. Jeg har i år anskaffet mig lidt nyt julepynt og det er vel ikke som sådan julepynt, men Maileg (er ikke sponsoreret, men fortæller fordi jeg har lyst) nisser. Jeg kan ikke stå for de søde nisser med det uskyldige udtryk og lange huer og deres tøj er så fint. Jeg har her købt 4 mini nisser.


Her er de 4 Maileg mini-nisser....


Nissepigen har den fineste striktrøje på og nissedrengen har et flot tørklæde....


De næste nisser - måske kan du ane at nissepigen har håret sat op i 'frikadeller' og nissedrengen har også en super fin striktrøje på. Nissedrengens øre, de er da bare så nuttede, som de stritter der.


Nu er julekalenderen igang igen og jeg vil nyde at byde på forskellige ting her, både fra nyt julepynt, opskrifter over gå-ture og andet julehalløj - håber du vil følge med og se hvad jeg byder på de næste mange dage op til jul.


Rigtig glædelig jul.Kommentarer