10. december - Hækle- og strikkerier

 Jeg synes, det er skønt at have noget håndarbejde at sidde med om aftenen, i weekenden og når jeg nu ellers finder ro og tid til det. Jeg har i øjeblikket gang i flere forskellige projekter. Se med lige her.


Her er jeg i gang med at strikke grydelapper med dobbelt bomuldsgarn i 2 farver. Jeg har ikke strikket i flere år, så nu skulle det være og det blev så til disse grydelapper.

40 masker og 35 rækker. Strikket med dobbelt garn og det bliver grydelapperne fint kraftige af.

Så har jeg gang i en hæklet karklud i den lækreste mørkegrønne farve. Virkelig en lækker farve. Jeg har slået 46 masker op og hækler 46 stangmasker og så bare derud af.

Er igen gået i gang med et hæklet tæppe. Jeg har tidligere hæklet et hygge tæppe i skønne farver og det tog lidt tid at blive færdig, men ikke desto mindre så blev det færdigt. Dette tæppe er lidt bredere og skal muligvis ikke være lige så langt, som det jeg hæklede sidst. Skal have købt mere garn, så jeg har noget at gå i gang med, så kan de lange vinteraftner og sikkert også de kortere forårsdage bare komme an - det bliver et projekt, der kommer til at gå ind i foråret og det gør ikke noget.
Det bliver hæklet i oldemorstriber, som er navnet jeg har fundet det under og mener, at jeg slog mellem 200 og 300 masker op - det skal kunne deles med 3.

Det er bare hyggeligt med projekter.
Rigtig glædelig jul.


Kommentarer